Wednesday, January 18, 2012

Support indefra når biokemiske model af sygdommen er afvist

My Danish readers will soon tell me if Gøøgle Translate did a faithful translatiøn of their language. I have reprinted my pøst from today into Danish (At least, I høpe it's Danish - I thought there are supposed to be more øø - or is that for Norwegian? LOL) If this experiment goes well, I'll do some further translations into Spanish, Chinese, Hindi, etc. I apologize in advance for overloading your inbox. I hope any errors in the text are humorous one!

Kære Rossa,

Du har lige besvaret mine bønner. Jeg har lige læst din blog om den bedste og billigste alternativ behandling for schz ... og det havde alle de svar, jeg tænkte på om. Nogle gange har jeg spekulerer på, om hvad jeg gør, er forkert, fordi min datter ikke gå ud på alle, og ikke længere jeg tvinge hende til at gå til hendes session. I stedet betaler jeg en pige hendes alder at komme besøge og lytte til hende, selvom hun ikke ønsker at tale. Da jeg ikke tage min datter til en terapeut, en eller anden måde føler jeg alene, bare stole på din blog, og hvad jeg læser fra andre bøger. Bare at læse om Catherine Penney fra bogen "Dantes Cure", og vel vidende, at hun genvundet, mens de bor i en lukket afdeling i 3 år, og se hans medsfree læge næsten hver dag på hospitalet, giver mig håb. Ligesom du sagde, jeg kan fremme væksten derhjemme. Hvis min datter ikke ønsker at gå ud af huset, kan jeg bringe mennesker til hende som en dans hjælper, eller en ven til at låne et lyttende øre.

Indtil videre synes jeg hun er glad derhjemme, synger, lytter til musik, ser tv, spiser sund mad, når hun ønsker, skriver i notesbøger, trækker billeder, taler med hendes bror, som er i Mexico via Skype, hendes søster besøger hende, og er villig til at gå ud med hende, og nogle gange ønsker at gøre nogle pligter. Jeg føler mig lettet over, at hun ikke går ud og prøver at gå til andre folks baghaver. Lejlighedskomplekset ved siden af ​​vores, sætte et skilt "nej tresspassing eller vil ringe til politiet:" Jeg tror det var placeret i forhold til min datter, fordi sidste sommer, at hun ville gå der, men aldrig voldt problemer, men jeg stadig græde når jeg ser dette tegn.

Vær holde minde andre i din blog, at den bedste og billigste alternativ er hjemme. I Californien, leverer SSI og IHSS midler til pleje i hjemmet. De kræver en person for at se enten en læge eller terapeut for en diagnose og en årlig gennemgang. Jeg bliver nødt til at tage min datter at se terapeuten igen tid for den årlige gennemgang, og det er ok. De er www.medsfree.com terapeuter, og selvom min datter er en god forretning for dem, lige nu, ser jeg, at hjemmet er bedre for hende.

Hugs,

"Maria" *

P.S. Også, hvis det er nyttigt, vil jeg gerne have, at nævne en advokat, og psykiatriske overlevende Ted Chabasinski som har hjulpet mig med at redde min datter fra mange hospitaler for bare en donation. Hvis nogen ønsker mere information, er du velkommen til at henvise dem til mig.

* Ikke hendes rigtige navn

1 comment:

  1. Herligt! :D to put it in Danish. And, with a little imagination, absolutely intelligible. But be careful with Gøøgle Translate: I once followed a link at my webtracker to a translation of one of my Danish posts, and it turned out that a very crucial "not" in the post's title was omitted in the translation, which turned the entire meaning of the title upside down. I can only hope, that whoever wanted to read that post in English didn't get put off, but continued beyond its title, discovering that Gøøgle Translate had made a mistake!

    ReplyDelete

I am no longer approving comments. All I ask is that you be respectful of others and refrain from using profanity.